Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock

Guillermo del Toro ville elske at lave en Bioshock-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Filmfortolkningen af Bioshock blev sendt rundt til forskellige produktionsselskaber i Hollywood i meget, meget lang tid, og dengang var Pirates of the Caribbean-instruktøren Gore Verbinski tilknyttet som instruktør, helt indtil at projektet til sidst måtte lade livet. Dette skyldtes at Verbinski krævede et stort budget for at bringe Rapture til live på lærredet, og også fordi han ønskede den højeste aldersmærkning.

Så, filmen er desværre død, men én berømt filminstruktør ville stadig elske at instruere filmen hvis muligheden bød sig - nemlig Guillermo del Toro. Han har udtalt sig således i et interview med Shortlist:

"As for making movies out of games, the one I could really see is BioShock. I would love to make it into a movie. Gore Verbinski was attached to it, and he would have been perfect,"

Måske med successer som Logan og Deadpool, så kan en film med højt budget og R-rating godt klare sig?

Bioshock

Relaterede tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Havvand får det meste til at ruste, men Rapture stråler stadig skarpt. Bioshock er landet tungt på PS3 og Kristian fortæller alt...

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Et af årets vigtigste spil er endelig landet, og Tanggaard har taget turen gennem undervandsbyen Rapture...Indlæser mere indhold