Dansk
Gamereactor
nyheder
Guilty Gear: Strive

Guilty Gear 2020 har endelig fået en dybdegående gameplay-fremvisning

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Siden afsløringen ved EVO i sommers, har alle Guilty Gear-spillere siddet spændt på deres hænder i vente om nyt. ArcSystemWorks har endelig fremvist en større spildemonstration af det næste afsnit i Guilty Gear-serien af kampspil via deres Twitch-kanal. Demonstrationen følger i kølvandet på annonceringen af to yderligere karakterer til spillet, veteranerne Chipp Zanuff og Potemkin.

Flankeret af en række professionelle spillere og repræsentanter fra ArcSystemWorks, blev samtlige nye systemer fremvist og diskuteret, blandt transitionerne mellem de forskellige dele af de nye banner. Ligeså blev en række ændringer fra Guilty Gear Xrd: Revelator også bragt på banen, blandt andet hvad angår throws, Roman Cancel-systemet og hvordan kombinationer fungerer.

Reaktionen har umiddelbart været positiv, dog en anelse polariserende, da nogle finder at Guilty Gear nu ikke længere er Guilty Gear grundet en række af de mere drastiske ændringer. ArcSystemWorks maner dog til ro ved at påpege at dette er en meget tidlig udgave af spillet, og at de fortsat vil lytte til feedback og respons fra fans. Ved den fortstående ArcREVO America 2019-begivenhed kommer der også til at være en spilbar demonstration, som måske kan give lidt bedre indsigt.

Så du med, og hvis du gjorde, hvad tænker du så om ændringerne?

HQ
Guilty Gear: StriveGuilty Gear: Strive
Guilty Gear: StriveGuilty Gear: Strive
Guilty Gear: StriveGuilty Gear: Strive
Guilty Gear: StriveGuilty Gear: Strive

Relaterede tekster

0
Guilty Gear Strive lander i april 2021

Guilty Gear Strive lander i april 2021

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Efter at have lidt forsinkelser grundet Covid-19, kan Arc System Works afsløre, at deres næste titel Guilty Gear Strive lander til april 2021. En ny teaser blev...Indlæser mere indhold