Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario 3D Land

Gyro-styring i Super Mario 3DS

Styr kamera ved at dreje konsollen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendos Shigeru Miyamoto har fortalt, at det kommende Super Mario 3DS vil benytte Nintendo 3DS'erens gyroskop, tilsyneladende til at styre spillets kamera.

"Nogle gange spørger folk hvorfor 3DS ikke har to sticks", siger Marios far til The Telegraph. "Normalt bruger man den ene til at styre kameraet, men med gyro-sensoren kan du erstatte det analoge stick med at bevæge konsollen, hvilket er meget intuitivt".

Som før siger Miyamoto også, at 3D-effekten vil gøre det lettere at vurdere afstande på hop mellem platforme i det nye spil. Nintendo har ikke vist meget af Super Mario 3DS frem endnu, men spillet er blevet beskrevet som en blanding mellem Super Mario Galaxy 2 og Super Mario 64. Forvent at se mere til spillet på E3.

Super Mario 3D Land

Relaterede tekster

6
Super Mario 3D LandScore

Super Mario 3D Land

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Super Mario gør sit indtog på den håndholdte 3DS i et eventyr, der blander elementer fra tidligere spil og stadig er helt sit eget. Rasmus anmelder.Indlæser mere indhold