Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Hacker bag GTA VI lader til at være en 16-årig fra England

Og han lader til at være et ledende medlem af gruppen Lapsus$.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den her sag bevæger sig så hurtigt, at det kan være lidt svært at følge med, men i disse dage står hackeren bag Grand Theft Auto VI både til at lække mere materiale, eller det har han i hvert fald indikeret at han har intentioner om at gøre, men samtidig er politiet tilsyneladende ved at stramme nettet.

Han slettede pludselig sin originale Telegram-konto, og kort efter kunne LegacyKillaHD rapportere via Twitter, at andre hackere har identificeret ham som en 16-årig fra England, der antages at være lederen af Lapsus$, en gruppe der har hacket Samsung, Nvidia og Ubisoft for bare at nævne nogle få.

Som pointeret blev han faktisk arresteret tidligere på året, ladet det til, og bruger kodenavnet "White" eller "Breachbase". Vi afventer fortsat konkret nyt.

Grand Theft Auto VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold