Dansk
Gamereactor
nyheder
Rift

Hackere bryder ind i Rift

Dine kreditkortdata er dog sikre

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rift-udvikleren Trion Worlds meddeler på sin webside, at hackere er brudt ind i deres brugerdatabase, og har fået adgang til data som brugernavne, krypterede kodeord, fødselsdatoer, e-mail-adresser, udløbsdato og de første og sidste fire cifre af kreditkortnumre.

Ifølge Trion Worlds er der dog ingen grund til panik, da de ikke har fundet beviser for at hackerne har fået adgang til komplette kreditkortoplysninger.

Alligevel har de valgt at nulstille alle brugeres kodeord, så man skal skifte det, næste gang man logger ind. Trods indbruddet kører Rift videre uden forstyrrelser i driften, meddeler udvikleren.

Som plaster på såret får alle Rift-spillere tre dages gratis spilletid, samt itemet Moneybags' Purse, der forøger mængden af penge, man looter i spillet, med ti procent.

Rift

Relaterede tekster

RiftScore

Rift

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Mårtensson - Gamereactor EU

Verdenen Telara er under angreb, og det er kun dig og dine hundredevis af venner der står i vejen for den totale ødelæggelse. Vi anmelder Rift.

3
Rift's Prime Servere er en succes

Rift's Prime Servere er en succes

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Da Rift udkom tilbage i 2011 reklamerede Trion Worlds med at det var den World of Warcraft-dræber vi alle havde ventet på. Syv år senere har vi alle måtte sande at det...

9
Rift er nu gratis at spille

Rift er nu gratis at spille

NYHED. Skrevet af Lee West

I mængden af E3-annonceringer har du måske glemt de spil, der er her allerede. Et af dem er Trion Worlds MMO-rollespil Rift, der som bekendt overgår til en free 2...

Rift bliver Free to Play

Rift bliver Free to Play

NYHED. Skrevet af Lee West

Trion Worlds' store MMO Rift bliver gratis at spille. Modsat mange lignende eksempler ser det ud til at Trion Worlds satser på, at spillere betaler, fordi de har lyst til...Indlæser mere indhold