Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Hackeren bag GTA VI er blevet arresteret

GTA Forums siger dog at adskillige personer håndterede kontoen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som BBC skrev her kort inden weekenden, så har politiet i England pågrebet den 17-årige hackere, der angiveligt både tilhænger den kontroversielle gruppe Lapsus$, og som har stået bag angrebene på transportvirksomheden Uber, og naturligvis Rockstar Games.

City of London Police har bekræftet det via Twitter, og rapporter Matthew Keys har sidenhen fulgt op, og slået fast at han nu anklages for to styks cyberkriminalitet, og for at have forbrudt sig imod hans kaution, eftersom han også blev arresteret tidligere på året.

Folkene bag GTA Forums har dog også kommenteret på sagen, og bekræftet at der ikke kun var én bruger der styrede den konto der endte med at lække al materialet. Dermed antages det at den 17-årige er en af flere gerningsmænd.

Grand Theft Auto VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold