Dansk
Gamereactor
nyheder

Hades 2 og to puzzlespil af meget forskellig karakter er omdrejningspunktet for denne uges Gamereactor Spilstrøm

Og så sætter vi dyrebar spiltid på højkant i en intern forudsigelsesquiz.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne uges Gamereactor Spilstrøm står i indietitlernes tegn. Først og fremmest har vi begge spillet Hades 2 i early access, og selvom det måske læner sig lige lovlig tæt op ad sin forgænger, kan man roligt sige, at vi begge er ret begejstrede.

Derudover har vi hver især givet os i kast med en puzzletitel. Magnus er måske ikke ligefrem brandvarm på Duck Detective: The Secret Salami, mens Ketil til gengæld er småbesat af Lorelei and the Laser Eyes.

Til at runde af har vi skruet en lille forudsigelsesquiz sammen, hvor vi hver især kommer med fem bud på ting, der sker til den efterhånden så godt som sikre PlayStation Showcase. Vinderen kan tvinge et spil ned i halsen på taberen, så indsatsen er høj.

Som altid vil vi gerne diskutere jeres spørgsmål i programmet, så send gerne dit til [email protected]. Det kan være stort og småt. Så længe det er noget, du er nysgerrig efter at høre os snakke om. Vi har haft svært ved at skaffe spilkoder på nogenlunde basis, men vi arbejder på andre former for belønninger til dem der indsender.

Du kan lytte til episoden herunder, eller finde os på Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts og Audible.

Slutteligt vil vi gerne takke Danish Xbox League, Nintendo Danmark Switch + Nextgen og PlayStation 5 Danmark for at vi må bruge jeres grupper til at gøre opmærksom på vores lille udsendelse.

Hades 2 og to puzzlespil af meget forskellig karakter er omdrejningspunktet for denne uges Gamereactor Spilstrøm


Indlæser mere indhold