Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hades II

Hades II har vippet Hollow Knight: Silksong af pinden som det mest ønskede spil på Steam

Det sker efter den nylige annoncering af, at spillet er blevet udskudt til næste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hades II er i skrivende stund på toppen af listen over de spil, som flest Steam-brugere har tilføjet til deres ønskeliste. Dermed overgår det andre eftertragtede spil såsom Hollow Knight: Silksong, Payday 3 og det middelalderlige strategispil Manor Lords.

Supergiant annoncerede for nyligt, at Hades II er blevet udskudt til næste år. Det var meningen, at det skulle udkomme i Early Access i år, men nu bliver det engang i 2. kvartal af 2024 i stedet. Den dårlige nyhed har dog ikke afholdt fans fra at udvide deres ønskelister med tilføjelsen af efterfølgeren til det, der af mange anses for at være 2020's bedste spil.

Hades II vil i grove træk følge samme gameplay-struktur som det første spil, men i stedet for at flygte fra Underverdenen, skal vi denne gang forsøge at komme ned i den. På mystisk vis er Zagreus fraværende, og vi skal spille som en ny protagonist, der skal redde Hades fra titanen Kronos.

Er Hades II på din ønskeliste?

Tak, Gamesradar.

Hades II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold