Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx er et tegn på at Valve ikke længere er i et "narrative limbo"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Længe har Half-Life fans ventet på nyt fra den højt elskede franchise, men udvikleren Valve har ikke givet meget fra sig. Dette ændrede sig da VR-titlen Half-Life: Alyx udkom i afslutningen af 2019 og havde stor succes for en VR-titel. Nu har Valve udtalt, at de endelig er kommet ud af deres "narrative limbo", som de har været i et godt stykke tid.

I et interview med The Gamer fortalte project lead Robin Walker omkring Half-Life: Alyx.

"We realise that it needed to be something that mattered," fortalte Walker i forbindelse med spillets historie og slutning. "The story couldn't be something you could just ignore and move onto whatever we build next. We also knew that Half-Life fans have been stuck in a sort of narrative limbo for a long time now, and we wanted that to change."

Walker fortæller yderligere, at holdet er ved at få blod på tanden igen, og selvom serien har været i limbo siden Half-Life 2 Episode 2 udkom i 2007 med en massiv cliffhanger, så tyder noget på at Valve er ved at være tilbage på hesten igen. Hvorvidt Half-Life: Alyx udkommer til andre platforme er ikke til at vide, men med Sony's PSVR 2, er der i hvert fald muligheden for at Half-Life: Alyx udkommer på PS5 i fremtiden.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...



Indlæser mere indhold