Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx får mod der gør det kan spilles helt uden VR

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du virkelig gerne vil spille Half-Life: Alyx for at se hvordan historien bidrager til det ikoniske univers, eller for at se hvad der sker med nogle af dine favoritkarakterer, men ikke har adgang til en VR-headset, så er et nyt mod ankommet til spillet, der faktisk gør det muligt at gennemføre helt uden VR overhovedet.

En Youtube-bruger ved navn R57Zone har udgivet en video, der linker til blandt andet et True Open VR mod, og hvad de diverse tilføjelser til spillet i sidste ende gør, er at give dig styringen og Alyx, hendes våben og hendes hænder uden brug af et VR-headset.

Selvom man ikke ligefrem kan sige at det ser charmerende eller dynamisk ud, så kan det give Half-Life-fans uden mulighed for at tilgå et VR-headset en måde at opleve historien på.

Alle instruktionerne er i videoen oven over, og har du lyst til at læse vores anmeldelse af spillet, så kan du finde den her.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold