Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx hæver antallet af VR-spillere med næsten en million

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Half-Life: Alyx hører måske til i en af spilbranchens absolut største serier, men det er samtidig både eksklusivt til PC, og til VR også, som kraftigt mindsker antallet af potentielle kunder. Alligevel lader det til, at spillet har forøget salget af headsets, og nu viser en ny undersøgelse, at antallet af VR-spillere nu er vokset markant.

Som du måske ved samler Valve hver eneste måned data om hvilken hardware Steam-brugere bruger, og det gælder også brugen af VR-headsets. I den seneste dataindsamling, ser vi at i april måned, efter at spillet udkom i slutningen af marts, så havde 1.91% af Steam-brugere et VR-headset tilsluttet.

Det er en ret markant stigning, og betyder at mængden af VR-brugere på Steam er steget fra cirka 950.000 headsets til i hvert fald 2.7 millioner headsets. Det er dog estimater, men der kan vist ikke være nogen tvivl om, at Half-Life: Alyx har haft en markant indvirkning på mængden af aktive headsets blandt verdens Steam-brugere.

Det betyder dog ikke at disse headsets nødvendigvis er nye. Det kan være ældre headsets som har samlet støv, men som er hevet frem igen i april måned for at spille spillet.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold