Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx: Levitation ligner en gedigen officiel udvidelse fra Valve

Udvidelsen er udviklet er mods, men gud hvor ser det professionelt ud.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 2020 gav Valve os endelig et nyt Half-Life, nemlig det VR-baserede Half-Life: Alyx, der blandt andet vandt Game of the Year hos os samme år. Valve har sidenhen ikke vist interesse i at udvide spillet med ekstra indhold, men en række mod-udviklere introducerer nu en helt ny udvidelse, der virkelig ligner at den er kommet fra Valve selv.

Vi snakker nemlig stemmeskuespil, mellemscener, set pieces, det er her alt sammen, og det er produceret i hvad der ligner skyhøj kvalitet. Udvidelsen hedder Levitation, og her skal du igen som Alyx Vance udforske, og udvidelsen introducerer sågar G-Man igen.

Udvidelsen lander ganske gratis til efteråret, og du kan se en trailer herunder.

HQ
Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold