Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx vinder årets VR-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i november sidste år blev Half-Life: Alyx annonceret ud af det blå, og selvom der ikke er tale om det Half-Life 3, der for længst er blevet en form for intern joke blandt gamere, så imponerende spillet stort.

Vi var meget begejstrede i vores anmeldelse, og om det er nok til at gøre spillet til en Game of the Year kandidat må tiden vise. Men VR Game of the Year, ja, der var vist aldrig nogen tvivl da denne pris fornyligt blev uddelt til den årlige VR Award.

Half-Life: Alyx vandt prisen foran The Walking Dead: Saints & Sinners, Phantom: Covert Ops og Asgard's Wrath, mens Valve også vandt prisen Hardware of the Year for deres Index headset.

Konkurrencen bliver nok noget hårdere til det Game Awards, der løber af stablen d. 11 december, men muligheden for, at det som det første VR-spil nupper prisen, er da bestemt til stede.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold