Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Halo 2 ankommer på PC i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Før hver eneste lancering af et stort Halo-kapitel på PC, så gennemgår spillet et utal af tests fra ivrige fans, der hjælper 343 Industries med at sikre en så solid kvalitet på platformen som overhovedet muligt. Sådan en periode har Halo 2 også været igennem, så vi vidste at der ikke ville gå længe, men nu er der altså kommet en dato på.

Via en besked på Twitter, og en trailer, som du kan finde herunder, afsløres det at spillet specifikt lander på PC d. 12 maj, altså allerede i næste uge.

Vi kommer til at følge op med en lille anmeldelse efter selve lanceringen, men naturligvis er spillet gratis, hvis du allerede har købt Halo: The Master Chief Collection på PC allerede.

HQ
Halo 2

Relaterede tekster

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold