Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Halo 3: ODST kommer til Xbox One som kompensation fra 343i

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

343 Industries lovede spillere berørt af problemerne med Halo: The Master Chief Collection, at de ville kompensere for problemerne,

Nu fortæller de, at spillere verden over vil få Halo 3: ODST gratis, hvis de har spillet med i den turbulente periode mellem den 11. november og 19. december. Dette ifølge Twitter og Bonnie Ross. Der loves, at spillet vil køre 1080p og 60 fps. Projektet er dog først påbegyndt for nyligt, så der kan gå en rum tid, før den ligger i julesokken til utilfredse spillere.

Anden del af vores anmeldelse har som sagt også været på vej i et stykke tid, da vi ganske enkelt har været ramt af samme problemer, som så mange andre spillere. Vi er dog parate med den endelige anmeldelse af Halo: The Master Chief Collection i løbet af i dag.

Opdatering: Læs vores anmeldelse her.

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold