Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians er det bedst sælgende Xbox One-spil i USA

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske for nylig, hvor NPD-gruppen samlede salgsdata fra det amerikansk marked, og afslørede at Spider-Man er det bedst sælgende PS4-eksklusive spil til dato? Ja, nu gør de præcis det samme med Xbox One, og her er det Halo 5: Guardians der sidder tungt på tronen.

Mat Piscatella har endnu engang sammenfattet data fra de sidste mange år, og kan afsløre at efter det seneste Halo-spil kommer Halo: The Master Chief Collection, Forza Horizon 3 og Gears of War 4.

Desuden er det naturligvis den samme liste for tredjeparter, nemlig anført af Grand Theft Auto V, efterfulgt af adskillige Call of Duty-spil.

Kommer det bag på dig at Halo sidder så tungt på tronen?

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold