Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians får ingen Xbox Series-opdatering overhovedet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne 343 Industries glædeligt afsløre, at de har i sinde at udgive en ret ambitiøs opdatering til Halo: The Master Chief Collection, der gør at samtlige spil i samlingen drager fordel af den forbedrede hardware i Xbox Series X og Xbox Series S. Det betyder blandt andet at du kan spille kampagnerne i 120fps.

Men hvad med Halo 5: Guardians? Ville det ikke også give mening at Xbox One-konsollens store Halo-kapitel også fik en opdatering, så fans kunne opleve hele sagaen i opdateret format inden Halo Infinite? Nej, sådan bliver det ikke.

I et blogindlæg fortæller 343, at Halo 5: Guardians ikke får nogen opdatering overhovedet:

"While Halo 5 is not getting the same optimizations for Xbox Series X and Series S as MCC, owners of the next-gen hardware are still going to see the benefits of faster load times and consistently higher resolution gameplay."

Naturligvis er det tilgængeligt igennem bagudkompatibilitet, og der er, som 343 siger, nogle indbyggede fordele der.

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold