Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Halo Anniversary-multiplayer

De syv baner er afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Halo Anniversary blev annonceret under E3 i juni, sagde man at spillets multiplayer-del ville blive den samme som i Halo: Reach, men på klassiske Halo-baner. Vi har tidligere hørt om de nye versioner af Beaver Creek (nu Battle Canyon) og Damnation (nu Penance), men resten af listen er blevet afsløret under Halo Fest.

Det bliver banerne Hang 'Em High og Prisoner fra Halo: Combat Evolved, Timberland fra Halo til PC og Headlong fra Halo 2, der vender tilbage. Dertil kommer en ny Firefight-bane kaldet Installation 04, der er baseret på et område fra den anden mission i kampagnen.

Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.Indlæser mere indhold