Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Halo Championship Series Charlotte Online Qualifiers er blevet forsinket

343 Industries ønsker at "få kvalifikation af vejen" inden en balanceopdatering den 15. februar.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren 343 Industries har meddelt, at den kommende Halo Championship Series Charlotte Online Qualifiers vil finde sted senere end forventet. Som afsløret af Halo esports-leder "Tashi" på Twitter, skyldes årsagen til forsinkelsen tilsyneladende to grunde.

I øvrigt indrammer Tashi meddelelsen, forsøger 343 Industries både at bruge den ekstra tid til at "sikre en god oplevelse", men også så den kan få alt "af vejen" forud for en balancepatch, der ankommer den 15. februar.

"Vi har planlagt en balanceopdatering den 15., så vi ønsker at få kvalifikationen af vejen og ikke blive forstyrret af opdateringen, og vi ønsker at sikre tilstrækkelig tid til rejsebooking. Endelig øger vi stipendiebeløbet pr. kvalificeret hold for at tage højde for nye datoer.

Taler om dette vil påvirke hold, der forventes at være til stede i den fysiske del af turneringen, sagde Tashi også: "Vi ønsker aldrig at foretage ændringer, efter at vi har annonceret, og jeg undskylder for den frustration og besvær, dette kan medføre. Køreplanen for hele begivenheder er også stadig på vej."

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold