Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved

Halo først i år 2008

Så du kommer til at vente

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Okay, inden du ryger ned af stolen, så læs lige overskriften en gang til: Halo først i år 2008. Der er ikke tale om spillet, altså Halo 3, men der i mod den længe ventede film, der har selveste Peter Jackson (King Kong, The Lord of The Rings) om bord som producer.

Ifølge filmsitet IMDB, så er Halo-filmen nu rykket fra 2007 til engang i år 2008 og dermed skal du altså ikke snige dig ind i biografens mørke næste sommer. Halo-filmen er som sagt under udarbejdelse af Peter Jackson og hans kone Fran Walsh, mens manuskriptet er skrevet af Alex Garland (28 Days Later og The Beach). Det vides endnu ikke hvem der skal være instruktør på filmen, men Jackson har haft flere samtaler med Guillermo Del Toro, manden bag Hellboy og Blade II.

Ifølge Bungie vil en udskydelse af Halo-filmen ikke have nogen indvirkning på seriens tredje spil, der blev annonceret ved dette års E3-messe.

Halo: Combat Evolved

Relaterede tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Bungies opus må lide middelmådighedens grumme skæbne, under Gearboxs mangel på talent.

1
Ny samling af Halo-bøger annonceret

Ny samling af Halo-bøger annonceret

NYHED. Skrevet af Claus Larsen

Der findes kun få spiluniverser, som er så velbeskrevede og grundigt udforskede, som Halos og nu har 343 Industries og Simon & Schuster annonceret, at der er mere at...Indlæser mere indhold