Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Halo Infinite-læk maler interessant billede af spillets roadmap for 2023

De lader ikke til at være færdige med spillets multiplayer, overhovedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig udgav Microsoft og 343 Industries en rundspørge blandt spillere for at forsøge at finde ud af hvor mange der betragter sig selv som værende færdige med Halo Infinite. Men alt tyder på at de har i sinde at fortsætte med at introducere nyt indhold til spillets multiplayer-del.

Et par kendte Halo Infinite-insidere har nemlig samarbejdet om en større rapport omkring spillets roadmap for 2023 ovre på Resetera.

Det lader til at der er op til 28 baner under udvikling, nye "narrative events" er ligeledes på vej, og AI-styrerede NPC-fjender bliver lige nu også testet i Forge-delen af spillet.

Dertil skal selvfølgelig nævnes at Certain Affinity arbejder på en slags Battle Royale-del, så der er endnu liv i projektet. Der er også en ny mode på vej, Infection.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold