Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Halo Infinite-spillere har allerede lavet over en million Forge-kreationer

Over 8.5 millioner Custom Matches er blev spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i november lancerede 343 Industries, langt om længe, en beta til Forge i Halo Infinite, der tillader kreative spillere at lege med nogle af de samme værktøjer studiet selv har brugt til at forme nogle af multiplayer-delens bestanddele.

Det er der kommet et utal af spændende kreationer ud af. Faktisk har Microsoft og 343 afsløret via Xbox Wire, at de har ramt over en million unikke Forge-kreationer siden de startede i november. Faktisk har de kun talt frem til d. 2 januar, som betyder at det samlede antal nu er langt større.

Der er desuden blevet spillet over 8.5 millioner Custom Matches igennem Forges Custom Game Browser, som vist indikerer at der stadig er mange spillere der engagerer sig i Halo Infinite.

Om det så er nok til at fastholde en sund Live Service et godt stykke tid endnu er naturligvis et helt, helt andet spørgsmål.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold