Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection får gratis opdatering på Xbox Series X og S

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En række af Xbox' mest genkendelige førstepartstitler, såsom Forza Horizon 4 og Gears 5, kommer allerede til at få dedikerede opdateringer, der gør at de drager fordel af Xbox Series X's og Xbox Series S' ekstra hestekræfter.

Nu slutter endnu et spil sig til listen, og det er nok det mange har ventet på. I en besked på Twitter har Microsoft bekræftet, at Halo: The Master Chief Collection får en opdatering på de nye platforme d. 17 november.

Denne er naturligvis gratis, og tilføjer blandt andet mulighed for 120fps i både kampagnerne og multiplayer, split-screen forbedringer og 4K på Xbox Series X.

Glæder du dig?

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold