Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection på PC giver rekord højt antal nye Halo-spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange har måske glemt, at de to første Halo spil også kom til PC, men efter det var det en tør periode for PC-spillerne, for hverken Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 eller Halo 5: Guardians kom til andet end Xbox. Men med Halo: The Master Chief Collection er der blevet lavet om på det.

I stedet for at slippe alle spil på en gang til PC, tog de et af gange, og sørgede for at det virkede. Og det virker til at PC-spillerne har taget godt imod det. Ifølge 343 Industries boss Bonnie Ross har det ført til det højeste antal Halo-spillere siden Halo 3 udkom tilbage i 2007. Det fortæller hin til Halo Waypoint.

"During this time, we launched FIVE games as part of Halo: The Master Chief Collection on PC, leading to the largest addition of new players to the franchise since Halo 3. In addition, the team put in a ton of work to release optimized console versions for Xbox Series X|S along with numerous community-requested features for all platforms. And there's more MCC content coming next year!"

Spiller du Halo på PC?

Halo: The Master Chief Collection

Tak til GamingBolt, der fik øje på historien.

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold