Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Wars

Halo Wars som brætspil

Ensemble Studios spil skal på bordet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Halo Wars, som vi anmelder i vores kommende februar-udgave af Gamereactor, er tilsyneladende på vej som et regulært brætspil. Det er USAopoly, der har kastet sig over en Risk-udgave af konceptet - og det lanceres i juni i Amerika.

I brætspil-udgaven kan du spille UNSC, Covenant og Flood. Der findes 42 forskellige territorier med seks sektorer, og der er 250 små figurer i pakke, der repræsenterer de forskellige fraktioner.

Ifølge de første oplysninger, så kommer pakken til at koste 39.99 dollar. du vil givetvis kunne købe et eksemplar over enten Amazon eller eBay.

Halo Wars

Relaterede tekster

Halo WarsScore

Halo Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Jesper Nielsen har endnu engang taget turen ud i Halo-universet og har kommanderet rundt med både UNSC og The Covenant I Ensemble Studios sidste spil. Læs dommen lige her...Indlæser mere indhold