Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Halo-seriens showrunner har fået hjemve og stopper efter første sæson

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter flere mislykkede forsøg på at lave en filmatisering af Halo, har Paramount nu formået at skabe en TV-serie med et højt budget. Halo-serien udkommer næste år på Paramount+, og på rollelisten finder vi blandt Pablo Schreiber som Master Chief, Jen Taylor som Cortana (ligesom i spillene) og Natasche McElhone som Dr. Catherine Elizabeth Halsey.

Færste sæson består af ni episoder, og der spekuleres allerede i endnu en sæson, da serien forventes at blive et hit med en lancering, der længer sig op ad Halo Infinite. Skulle serien få en anden sæson, bliver det dog med en ny person med det overordnede kreative ansvar.

Variety skriver, at seriens showrunner Steven Kane ikke ønsker at forsætte af personlige årsager. Kane har brugt de seneste to år i den ungarske hovedstad Budapest, hvor serien produceres, men nu ønsker han altså at vende hjem til USA.

Halo-serien forventes at komme ude senere i år, men vi har endnu den første trailer til gode.

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold