Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Halo-universet har omsat for over $10 milliarder gennem årene

Master Chief er bare stadig en ikonisk karakter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Om det er Showtime-serien, tusindvis af solgte stykker merchandise eller bare spillenes kombinerede salgstal, så er Halo fortsat en gigantisk IP, der fylder enormt meget i landskabet. Dette illustreres ret så fint af et bud på den samlede omsætning universet har genereret siden den spæde begyndelse.

En tidligere Business & Franchise Manager hos Microsoft og 343, Lillian Lehman, opdaterede for nylig sin LinkedIn, og påstod herigennem at Halo-universet har genereret for over $10 milliarder fra starten og frem til 2019 - det vil sige at Showtime-showet og Halo Infinite eksempelvis ikke indgår.

Dette er blevet spottet af Timur222, og kort efter blev hele Lehmans profil slettet.

Dette kommer dog på et tidspunkt hvor Halo-serien er i krise. 343 Industries har gennemgået en større fyringsrunde, og masser af veteraner har forladt studiet. Det vides endnu ikke helt hvordan serien fortsætter.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold