Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hangzhou Spark har skilt sig af med et par af sine medlemmer

Holdet har kun to spillere tilbage på sin liste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er stadig mange spørgsmål vedrørende de kinesiske hold i Overwatch League efter afslutningen af den tidligere aftale mellem Blizzard og NetEase, hvor den californiske udviklers spil blev offentliggjort i regionen. Da Overwatch 2 ikke vil være tilgængelig i Kina fra denne måned, venter vi på at høre om, hvad der vil ske med de kinesiske OWL-hold som Hangzhou Spark.

Og når vi taler om Spark, har holdet meddelt, at det har frigivet yderligere to medlemmer fra sin aktive liste. De to personer er Li "Pineapple" Zhuo og Wu "Superich" Gengtuo, og hvad der er næste for begge spillere i øjeblikket er stadig uvist.

Hvad vi ved er, at Spark kun har to medlemmer på sin aktive liste lige nu, men har ikke foretaget nogen rostersignings eller tilføjelser endnu, i modsætning til andre hold omkring ligaen.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold