Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 11

Har Netherrealm givet os det første hint om Mortal Kombat 12?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren Neatherrealm har primært udviklet Mortal Kombat-spil i mange, mange år, og har udelukkende skiftet to gange til Injustice-serien for adspredelsens skyld. De fleste forventer dog at Mortal Kombat 12 bliver det næste, og det kan meget vel være at studiet er begyndt at tease det allerede.

Senior Production Manager Jonathan Andersen udgav for nylig et billede på Twitter, der tilsyneladende primært handler om gamle Mortal Kombat-tegneserier og stykker af concept art.

Han slettede dog hurtigt billedet igen, fordi det fremgik ret tydeligt på skærmen bag ved, at der er en fil han arbejder med ved navn "MK12_Mast". Det kommer vist ikke som nogen overraskelse for de fleste, men Andersen slettede lynhurtigt beskeden, og har siden da sagt intet til offentligheden.

Dog mener nogle at det faktisk er med vilje, og et led i en marketingskampagne. Andetsteds på skærmen står der nemlig at "our fans eagerly scrape the internet for any trace", og at medarbejderne skal "take extra care with this material."

Grubb har tidligere sagt, at Netherrealm fremadrettet vil fokusere på Mortal Kombat på grund af usikkerheden omkring Injustice IP'en.

Mortal Kombat 11

Relaterede tekster

7
Mortal Kombat 11Score

Mortal Kombat 11

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Det ellevte kapitel i serien om dødelig kamp er en blodspættet fanservice-fødselsdagsgave af dimensioner. Pakken bliver dog en anelse kluntet overrakt.Indlæser mere indhold