Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 3D Prime Edition

Harada vs. Ono runde 2

Tekken Prime 3DS annonceres

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De to geniale japanske spilmagere Katsuhiro Harada og Yoshinori Ono, som står bag henholdsvis Tekken- og Street Fighter-serien, kan meget andet end at lave underholdende spil. I sommers mødtes de to spøjse personligheder til Comic Con, hvilket endte med en underholdende video, som I kan se her.

Nu er der TGS i Japan, og spillet Tekken Prime til Nintendos 3DS er blevet annonceret. Til den lejlighed mødes de to komikere Harada og Ono så igen. Resultatet kan du se her. Der tales japansk i videoen, og der er japanske tekster. Videoen er dog så underholdende og skæv, at man ikke behøver nogen form for japanskkundskab for at nyde Harada og Onos galskab.

HQ

Relaterede tekster

4
Tekken 3D Prime EditionScore

Tekken 3D Prime Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Så er der dømt slåskampe og Tekken-film i 3D på din Nintendo 3DS. Men er det pengene værd? Thomas fortæller.Indlæser mere indhold