Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

HBO-serien The Last of Us får ti episoder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

HBO har store ambitioner for deres kommende The Last of Us-serie, da Naughty Dogs originale spil har mange fans samt et plot, der umiddelbart krydser næsten alle Hollywoods checkbokse af.

Inden længe begynder optagelserne til serien, der blandt andet har Pedro Pascal (Joel) og Bella Ramsey (Ellie) på rollelisten, og nu ved vi, hvor lange den første sæson bliver.

I podcasten Culture Crage (via IGN) fortæller Craig Mazin, der både fungerer som forfatter og producer på serien, at der vil blive ti episoder i alt. De vil i øvrigt blive instrueret af fem forskellige instruktører, hvor af tre allerede er afsløret: Ali Abbasi, Kantemir Balagov og Jasmila Zbanic.

Seriens executive producer er Naughty Dogs Neil Druckmann, der også står bag spillets historie, og i rollen som rebellederen Marlene finder vi Merle Dandridge, der lægger stemme til karakteren i spillet. Men på trods af en del overlap, så har producenterne lovet, at den kommende serie vil byde på overraskelser for dedikere fans såvel som for seere, der er ubekendte med kildematerialet.

Naughty Dog har også en filmversion af Uncharted under udvikling i samarbejde med Sony. Her finder vi Tom Holland (Spider-man) i rollen som Nathan Drake, mens Mark Wahlberg spiller læremesteren Sully.

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...Indlæser mere indhold