Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Global Games er nu begyndt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig begyndte Hearthstone Global Games, en gigantisk turnering med hele 48 nationale hold, som alle er begyndt at konkurrere i online-kampe for at finde ud af hvem der skal have en plads i de endelige finaler, hvor der er en pulje på $300.000 på højkant.

Kampene foregår hver tirsdag og onsdag, hovedsageligt imellem kl. 10 og 16, såvel som fredag kl. 3 om natten. Du kan se samtlige kampe på Hearthstones Twitch-kanal.

Dagens kampe byder på Danmark vs. Kazakhstan, England vs. Romanien, Spanien vs. Argentina, Finland vs. Chile og Canada vs. Belgien.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Photo: Blizzard

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...

0
Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Blizzard har løftet sløret for endnu en udvidelse til Hearthstone: Heroes of Warcraft, og denne gang er der tale om Madness at the Darmoon Faire. Som navnet indikerer,...Indlæser mere indhold