Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Nationals finder sted i juni

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har afsløret via et større indlæg på Hearthstone blog, at de har i sinde at holde en turnering kaldet Hearthstone Nationals, hvor konkurrenter fra syv lande fra Europa kan dyste.

Disse lander er Frankrig, Italien, Tyskland, Polen, Rusland, Spanien og England, og via ovenstående link kan deltagere tilmelde sig, og indikere om de er veteraner eller helt nye.

Registrering er dog ikke alt der kræves af dig, for når du har gjort det, så skal du optjene Hearthstone Championship Points. Fra nu og frem til slutningen af maj vil de 64 spillere med flest point kvalificere sig til turneringen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold