Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Spring Championship starter denne weekend

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Hearthstone Spring Championship begynder denne weekend Shanghai. Denne turnering er trin 2 for Hearthstone Championship Tour, hvor spillere kæmper om at vinde 250.000 dollar i præmiepenge.

16 af de bedste spillere vil kæmpe om sejren, hvor Conquest-kampe skal afgøre, hvem der tager sejren. Hvis du ønsker at følge med fra computeren, kan du gøre det via Twitch, hvor kommentatorerne denne gang vil være Dan 'Frodan' Chou sammen med Brian Kibler, Simon 'Sottle' Welch med Alexander 'Raven' Baguley og TJ 'Azumo' Sanders med Nathan 'ThatsAdmirable' Zamora.

Det skal dog ret tidligt op, hvis du ønsker at følge med. Hver dag starter kl. 04.00 lokal tid.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...

0
Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Blizzard har løftet sløret for endnu en udvidelse til Hearthstone: Heroes of Warcraft, og denne gang er der tale om Madness at the Darmoon Faire. Som navnet indikerer,...Indlæser mere indhold