Dansk
Gamereactor
nyheder
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstones næste udvidelse hedder United in Swormwind

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard Entertainment har præsenteret den næste udvidelse til deres populære kortspil Hearthstone: Heroes of Warcraft. Spillere skal denne gang drage til Alliancens hovedstad, Stormwind, og udvidelsen United in Stormwind introducerer 135 nye kort.

Som en del af udvidelsen kan vi forvente nye missioner til hver af de ti tilgængelige klasser. Der vil også tilføjeles Mounts og Profession Tools, der byder på specielle effekter fremfor angrebsstyrke. En ny korttype, Tradeable, kan enten spilles for meget lidt Mana eller byttes med et andet kort i dit deck.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

I forbindelse med annonceringen af udvidelsen har Blizzard også lavet en ændring af deres roadmap til Season of the Gryphon. Den nye mode Mercenaries vil nu lanceres nogenlunde samtidig med den kommende udvidelse. Mercenaries blev afsløret på Blizzcon tidligere på året og byder på en ny mode, hvor din helte udvikler sig og stiger i levels løbende. Du kan se det nye roadmap herunder.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Du kan allerede nu forudbestille United in Stormwind, der udkommer den 3. august. Forudbestiller du, får du hele 60 kortpakker.

Herunder kan du se traileren til udvidelsen.

HQ

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold