Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hele Dallas Fuel-listen får lov til at udforske free agency

Overwatch League-mestrene fra 2022 er muligvis ikke med brændstoffet i 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af at holdet kom sammen i løbet af deres tid på Dallas Fuel og endda steg helt til toppen i år for at blive Overwatch League-mestre i 2022, er der en meget reel chance for, at denne eliteliste ikke er tilbage med Fuel næste år.

Og dette kommer som en del af en erklæring fra Dallas Fuel medejer Mike "Hastr0" Rufail, der udtalte på Twitter, at holdet vil være i stand til fuldt ud at udforske gratis agentur i 2023.

"Med hensyn til vores @DallasFuel liste i 2023:"

"Der er en hel del Fuel-spillere, der blev ubegrænsede frie agenter efter at have vundet sæsonen @overwatchleague 2022. Vi forstår, at dette team er en enhed og har besluttet at lade hele holdet undersøge deres muligheder for 2023.

"Jeg håber at give dig flere opdateringer, når vi begynder at styrke vores 2023-planer. Det har været en drøm at arbejde med dette hold. Vi nåede vores mål om at bringe titlen og trofæet til Dallas. Tak til alle, der støttede os undervejs. Der kommer snart mere om brændstoffet."

Indrømmet, dette lader døren stå åben for, at hele listen kan underskrive igen med Fuel for 2023 og måske fremefter, men det betyder ligeledes, at dette elite, mesterskabsvindende hold også kan erhverves fuldstændigt af en anden franchise.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold