Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Microsoft Flight Simulator

Helikoptere kommer til Microsoft Flight Simulator næste år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft Flight Simulator lader dig glide gennem skyerne i en række forskellige flytyper, og snart kan du også udforske spillets store verden i et nyt fartøj.

Ifølge den seneste opdateringsblog fra udvikleren Asobo Studio, så er helikoptere den mest ønskede nye funktion. Funktionen står i øjeblikket til at være under planlægning og vil udkomme i 2022.

Hvis man ikke kan vente så længe, har ivrige modders faktisk allerede tilføjet helikoptere til spillet.

Asobo Studio har leveret en række imponerende opdateringer til spillet oven på den i forvejen succesfulde lancering på PC sidste år. Den 27. juli kommer spillet til Xbox Series X og senere på efteråret får spillet en Top Gun-udvidelse i forbindelse med den kommende reboot af den klassiske 80'er film.

Microsoft Flight Simulator

Relaterede tekster

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har fløjet højt oppe under himlen blå, og set vores verden fra fugleperspektiv. Nu er han klar med en dom over det nye Microsoft Flight Simulator.Indlæser mere indhold