Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hellboy Web of Wyrd

Hellboy: Web of Wyrd er blevet forsinket

Men kun et par uger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Good Shepherd Entertainment og Upstream Arcade har meddelt, at Hellboy: Web of Wyrd er blevet forsinket og ikke længere udkommer i næste uge som oprindeligt planlagt.

En pressemeddelelse fortæller os, at spillet er blevet skubbet et par uger. Dermed lander det nu på PC og konsoller den 18. oktober 2023. Der er ingen konkret begrundelse for, hvorfor spillet er blevet forsinket, men vi bliver lovet, at "Upstream Arcade stadig arbejder hårdt på at sikre, at alle spillere - både gamle fans og nytilkommere til Hellboy-universet - får den bedst mulige oplevelse."

Man kunne forestille sig, at forsinkelsen til dels skyldes travlheden i næste uge, da spillet tidligere skulle have kæmpet mod Assassin's Creed Mirage, Detective Pikachu Returns og NHL 24 om spillernes opmærksomhed. Men nu får spillet det måske endnu sværere, i og med det i den nye uge kommer til at konkurrere mod Super Mario Bros. Wonder, Marvel's Spider-Man 2, Sonic Superstars, Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged og meget mere.

Hellboy Web of Wyrd

Relaterede teksterIndlæser mere indhold