Dansk
Gamereactor
nyheder
Helldivers II

Helldivers II er det hurtigst sælgende PlayStation-spil nogensinde

Det har solgt 12 millioner eksemplarer på 12 uger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayStation har slået deres egen rekord adskillige gange i forhold til hvor hurtigt deres spil sælger i løbet af de seneste år. God of War: Ragnarök satte en rekord i 2022, hvor spillet solgte godt og vel 11 millioner eksemplarer på 10 uger. Men det er nu blevet slået af Helldivers II.

Der er kommet opdaterede salgstal fra det succesfulde spil via Sonys seneste finansbriefing (igennem VGC), og her fremgår det at spillet har ramt 12 millioner solgte eksemplarer på 12 uger, som i øvrigt er "far exceeding expectations".

Det er også primært Helldivers II der har drevet en stigning på hele 17% sammenlignet med samme periode sidste år til 4.26 trilliarder yen, og Sony brugte meget tid på at highlighte spillets succes.

Alt tyder på at Helldivers II går en varm fremtid i møde også. Tror du dog at Sony er interesserede i at købe Arrowhead?

Helldivers II

Relaterede tekster

Helldivers IIScore

Helldivers II

ANMELDELSE. Skrevet af Conny Andersson

Selv om han aldrig meldte sig til hæren, ligger verdens skæbne nu i hænderne på Conny, som har slagtet insekter i en rasende fart de sidste par dage...Indlæser mere indhold