Dansk
Gamereactor
nyheder
Helldivers II

Helldivers II tog mere end dobbelt så langt tid at udvikle som planlagt

Helldivers II er med længder det mest ambitiøse projekt fra svenske Arrowhead Game Studios.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Johan Pilestedt, stifter af Arrowhead og game director på Helldivers II har fortalt, at udviklingen af Helldivers II tog mere end dobbelt så lang tid at udvikle, end de oprindelig havde estimeret. Det tog lige under 8 år, helt præcist 7 år, 11 måneder og 26 dage, hvilket altså er mere end dobbelt så meget som de 3 år som de oprindelig havde estimeret.

Det betyder så også, at budgettet voksede og faktisk fordoblede Sony budgettet på Helldivers II undervejs, hvilket tyder på, at Sony virkelig troede på projektet, men også at der var pres på, for at spillet skulle blive en succes, hvilket det så heldigvis har været, med 12 millioner solgte eksemplarer på de første 12 uger på markedet og et samlet spiller peak på over 750.000 samtidige spillere på tværs af PS5 og PC.

I løbet af udviklingen steg antallet af ansatte på Arrowhead Game Studios, som ligger i Stockholm i Sverige, fra lidt over 30 til 100 ansatte. Helldivers II er klar det mest ambitiøse projekt fra Arrowhead og man må sige, at de har løftet opgaven ganske imponerende.

Helldivers II

Relaterede tekster

Helldivers IIScore

Helldivers II

ANMELDELSE. Skrevet af Conny Andersson

Selv om han aldrig meldte sig til hæren, ligger verdens skæbne nu i hænderne på Conny, som har slagtet insekter i en rasende fart de sidste par dage...Indlæser mere indhold