Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
No Man's Sky

Hello Games planlægger endnu større udvidelser til No Man's Sky i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

No Man's Sky gik fra at være en af de mest kontroversielle lanceringer i nyere tid til at blive et bundsolidt spil med millioner af spillere verden over, og det krævede et utal af opdateringer og tilføjelser til spillet, der har givet den indholdsmængde og variation som spillerne ledte efter til at starte med. For nylig ankom en stor opdatering ved navn Exo Mech, men der er åbenbart endnu større ting planlagt for spillet i 2020.

I et nyt blogindlæg fortæller Hello Games nemlig, at udover at supplere spillet med almindelige opdateringer, så er der større planer for spillet i år.

"In addition to these content updates, we are working up some more ambitious additions to the universe, and have so much more planned for 2020 for us to feel excited about."

Det kan meget vel være at vi har en stor tilføjelse i vente i stil med NEXT og Beyond. Spiller du det stadig?

No Man's Sky

Relaterede teksterIndlæser mere indhold