Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Stormrise

Helt nye Stormrise-billeder

Creative Assemblys strategi-projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste af os kender først og fremmest Creative Assembly for deres Total War-spil, men det er ikke det eneste firmaet arbejder med. Deres seneste projekt, som iøvrigt varetages af den australske afdeling af Creative Assembly, er et strategi-spil, der specielt i konsol-udgaverne gerne skulle revolutionere måden hvorpå du kommanderer rundt med dine tropper.

Vi har allerede beta-testet spillet, og skulle du have lyst til at læse lidt mere om Stormrise, så kan det gøres i vores beta-sektion eller ved at klikke på titlen her i nyheden. Her er de seneste fire billeder fra spillet:

Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise

Relaterede tekster

5
StormriseScore

Stormrise

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Steinholtz

Du loves tung strategi, masser af overrakelser og et nærmest revolutionerende kontrol-system. Men hvad får du?

8
Stormrise

Stormrise

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Strategi-spil har ikke virket på konsol endnu, men det kommer de til, ifølge Creative Assembly. Tanggaard fik et meget kort kig på projektet ved årets GC-messe...Indlæser mere indhold