Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Pre-Sequel

Hemmelig Borderlands-boss gemmer sig til du kalder ham nar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Borderlands-serien er blevet hyldigt for sine mange referencer og easter-eggs, og den fane bærer de nye udviklere fra 2K Australia også højt med The Pre-Sequel.

Blandt andet har de lavet et ret komplekst easter-egg centreret omkring en mystisk figur kaldet Nel, der kun vil vise sig og slås mod dig, hvis du kalder ham en nar - eller helt nøjagtigt en dick.

Yep, den eneste måde at lokke ham frem på er at samle en masse bogstver (eller, fire af dem) og arrangere dem i en rette rækkefølge. Youtube-brugeren Prestige'r MadLuigi har en video, der viser Nel i aktion.

Borderlands: The Pre-Sequel

Relaterede tekster

7
Borderlands: The Pre-SequelScore

Borderlands: The Pre-Sequel

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Et i sandhed vanvittigt rollespil med bitter, sort humor, fremragende gameplay og et fantastisk univers - men som stadig fremstår svagere end forgængeren.

3
Tidligere ansat kritiserer 2K Games

Tidligere ansat kritiserer 2K Games

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En person som påstår at have været tidligere ansat hos 2K Games i Australien har rettet hård kritik imod sin tidligere arbejdsgiver i et nyt blog-indlæg. Han/hun skriver...Indlæser mere indhold