Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Handsome Collection

Hent Borderlands: The Handsome Collection til Xbox One nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Titanfall 2 udkommer på fredag, sammen med den nye udgave af Skyrim: Remastered, og Battlefield 1 fik blæst de fleste omkuld i sidste uge. Men hvis ingen af disse titler har fanget dig, kan det være at du skulle starte din Xbox One op, og gå ind på Xbox-butikken, for lige nu kan du nemlig Borderlansd: The Handsome Collection kvit og frit.

Der er endnu ingen officiel udmelding om dette, men en Reddit-bruger fandt ud af, at samlingen lige nu kunne hentes gratis. Dog skal man være opmærksom på, at det tilsyneladende kun er en midlertidig oplåsning af spillet, da spillet er markeret som "Free Play Days", og ikke "Free with Gold".

Heldigvis er der 40% rabat på spillet på den digitale Xbox-butik, hvis man skulle ende med at kunne lide spillet.

Borderlands: The Handsome Collection

Relaterede tekster

2
Her er de nye Xbox-tilbud

Her er de nye Xbox-tilbud

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En gang imellem afslører Major Nelson en række nye tilbud på Xbox One og Xbox 360, hvor du får mulighed for at spare en hel del, på en række forskellige titler på begge...Indlæser mere indhold