Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Her er 10 minutters gameplay fra det kommende Saints Row: The Third Remastered

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som bekendt løftede Volition og Deep Silver for nylig sløret for en remaster-version af Saints Row: The Third, som ankommer til maj, og i den dertilhørende trailer kunne man se ret heftige grafiske opdateringer.

Men hvordan ser spillet egentlig ud når man selv holder controlleren? Vi fik en masse gameplay efter at have deltaget i en digital pressebegivenhed for nylig, og vi har sammensat små 10 minutters gameplay, hvor du kan se det i aktion.

HQ

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold