Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er 5 essentielle tips til Lords Mobile

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Mere end 120 milioner spillere har deltager i Lords Mobile i spillets første to år på markedet, men med spillets mange mekanikker og parametre du skal holde styr på, kan begyndelsen være en stor udfordring før du begynder at føle dig selvsikker i spillet.

Derfor har vores egen Carlos Fernández, der nu har spillet Lords Mobile i flere uger, sat sig for at notere de bedste tips og tricks han har lært i løbet af sin tid med spillet. Tjek videoen ud for neden.

HQ
Lords Mobile

Relaterede tekster

0
Her er 8 helte fra Lords Mobile

Her er 8 helte fra Lords Mobile

NYHED. Skrevet af Gamereactor Staff

Selv om Lords Mobile handler om store hære, så er der også inkluderet en serie af stærkere karakterer, der virkelig kan ændre forløbet af en krig. Både til din og...

0
I Got Succes: 12 år med IGG

I Got Succes: 12 år med IGG

ARTIKEL. Skrevet af David Caballero

Fra Asien til Europa og snart resten af verdenen, IGG går efter at udvide deres fokus på eSport, deres studie og deres udvalg af spil.Indlæser mere indhold