Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er 8 helte fra Lords Mobile

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selv om Lords Mobile handler om store hære, så er der også inkluderet en serie af stærkere karakterer, der virkelig kan ændre forløbet af en krig. Både til din og modstanderens fordel. For at få flere at disse helte, kan du vælge at fokusere på at investere i gems. du kan også forsøge at besejre de såkaldte Labyrinth bosses, eller du kan selvfølgelig også skaffe dem ved bare at forsætte med at spille spillet og langsomt komme længere.

Det er eksempelvis hvad vi har gjort i nedenstående video, der viser et level 46-spil:

HQ

Vi kigger her også på de 8 mulige helte, der alle besidder forskellige styrker og evner. Først er der "Oath Keeper" Wesley (Strength), "Night Raven" Icarus (Dexterity), "Bombin' Goblin" Tinkus (Intelligence), "Death Archer" Cathiss (Dex.), "Prima Donna" Felicia (Int.), "Snow Queen" Alice (Int.), "Scarlet Bolt" Greta (Dex.), and "Sage of Storms" Anderson (Int.).

Alle heltene har både kamp-evner og karakter-evner. Kamp-evner er kræften til at gøre hæren og kongeriget stærkere, mens karakter-evner hjælper dig til at dræbe modstanderen foran dig. Husk også altid at give din helt mad, så han kan blive stærkere og få højere levels.

Relaterede tekster

0
Her er 8 helte fra Lords Mobile

Her er 8 helte fra Lords Mobile

NYHED. Skrevet af Gamereactor Staff

Selv om Lords Mobile handler om store hære, så er der også inkluderet en serie af stærkere karakterer, der virkelig kan ændre forløbet af en krig. Både til din og...

0
I Got Succes: 12 år med IGG

I Got Succes: 12 år med IGG

ARTIKEL. Skrevet af David Caballero

Fra Asien til Europa og snart resten af verdenen, IGG går efter at udvide deres fokus på eSport, deres studie og deres udvalg af spil.Indlæser mere indhold