Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Avatar: Frontiers of Pandora

Vi går i dybden med Massive Entertainments nyeste spil, der sender dig afsted til Western Frontier.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Massive Entertainments helt nye action-adventure-titel er her. Avatar: Frontiers of Pandora er skabt i samarbejde med James Camerons Lightstorm Entertainment og er en ambitiøs fortolkning af den enormt populære sci-fi-serie. Spillet foregår på den vestlige grænse af den berømte fremmede måne og handler om at genfinde din tabte Na'vi-arv som en kriger, der tilbragte sin barndom fanget og trænet af den invaderende RDA-fraktion.

Med en enorm åben verden at udforske, der spænder over tre store og unikke biomer, der er fyldt med dødbringende og fantastisk flora og dyreliv, og flere farlige og forurenende RDA-baser, har vi taget et kig på Avatar: Frontiers of Pandora for at forberede dig på dit eventyr. I denne ånd har vi lavet en All You Need to Know-video, hvor vi dykker ned i fortællingen, gameplayet, aktiviteterne og meget mere, som du kan deltage i, mens du udforsker den pandoranske vildmark.

Se videoen nedenfor, og glem heller ikke selv at hoppe ind i Avatar: Frontiers of Pandora, da spillet er tilgængeligt nu på PC, Luna, PS5 og Xbox Series X/S-konsoller.

HQ

Relaterede tekster

Avatar: Frontiers of PandoraScore

Avatar: Frontiers of Pandora

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Ubisoft kunne ikke lange konsolkoder ud før i går aftes, men heldigvis har Ben siddet med PC-versionen af spillet lidt længere.Indlæser mere indhold