Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Evil Genius 2: World Domination

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
Evil Genius 2: World Domination

Rebellion ønsker at berede dig på overtagelsen af verdensherredømmet igennem en efterfølger til 2004's kulthit, Evil Genius. Og målet er da rammende, når man tager i betragtning at titlen hedder netop Evil Genius 2: World Domination, som ankommer d. 30 marts.

Det eneste du skal gøre er at vælge dit forbryderunikum, og derfra kan du så konstruere din hemmelige base, træne undersåtter og plotte din vej imod global undertrykkelse.

Lyder det ikke ret sjovt? Jamen så kan du da lige så godt se videoen herunder, der fortæller dig alt du bør vide!

HQ

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold