Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Hitman 3 - Freelancer
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   NYHED - SPONSORERET INDHOLD

   Her er alt du skal vide om Shenmue III

   Via denne video kommer du til at lære mere om Ys Nets kommende tredje kapitel i Shenmue-serien, der har været næsten 20 år undervejs.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt

   Shenmue III er langt om længe lige om hjørnet efter noget der ligner 18 års udvikling, og Ys Net og skaber Yu Suzuki har lovet en efterfølger der holder sig tro imod seriens rødder, nemlig de to klassikere, Shenmue og Shemue II.

   Men hvad er Shenmue III helt præcist? Ja, det kan vi fortælle dig alt om i vores nye video, som giver dig al den information du skal bruge om spillet, der udkommer d. 19 november.

   HQ

   Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link. Husk desuden at for at deltage i Gamereactor-konkurrencer, så skal du være bosiddende i enten Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold